Vrijwilligers gezocht!

Scouting Phoenix Tiel is een levendige vereniging en altijd op zoek naar vrijwilligers om ons enthousiaste team aan te vullen. Zo zoeken we leiding voor diverse speltakken en kunnen we in het bestuur altijd ondersteuning gebruiken. Past dat niet bij je, maar wil je wel graag incidenteel helpen? Meld je dan aan voor de Vrienden van Phoenix (VVP).

Voor meer informatie over de vacatures, de VVP of andere vragen over vrijwilligerswerk, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacature Stichtingsvoorzitter
Scouting Phoenix Tiel is een vereniging met circa 150 leden en vrijwilligers. Naast de vereniging is er een stichting die zich bezig houdt met het gebouw en het terrein, de huidige voorzitter hiervan wil eind dit jaar zijn stokje overdragen aan zijn opvolger. Lijkt het jou leuk om actief aan de slag te gaan met onze nieuwbouw en onze stichting aan te sturen zodat we ook in de toekomst met ons terrein en onze gebouwen vol vuur vooruit kunnen en denk jij hier geschikt voor te zijn dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor informatie over deze functie kan contact opgenomen worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacature Gebouwbeheerder
Het gebouwbeheer wordt nu gedaan ad-interim, vandaar dat we op zoek zijn naar iemand die zich bezig wilt houden met ons gebouw en terrein. Ben jij die persoon die van aanpakken weet, ben je handig en wil jij samen met ons kader voor een leuke, veilige omgeving zorgen onze leden, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan brengen we jou in contact met ons stichtingsbestuur!