Vrijwilligers gezocht!

Scouting Phoenix Tiel is een levendige vereniging en altijd op zoek naar vrijwilligers om ons enthousiaste team aan te vullen. Zo zoeken we leiding voor diverse speltakken en kunnen we in het bestuur altijd ondersteuning gebruiken. Past dat niet bij je, maar wil je wel graag incidenteel helpen? Meld je dan aan voor de Vrienden van Phoenix (VVP).

Voor meer informatie over de vacatures, de VVP of andere vragen over vrijwilligerswerk, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacature Explorerbegeleiding
De ‘Explorers’ is één van de jongere groepen van Scouting Phoenix Tiel, bestaat uit zowel jongens als meiden in de leeftijd van 15 tot 18 jaar en heeft elke vrijdag van 19.30 tot 21.30 een opkomst. Juist omdat het zowel jongens en meiden zijn, zoeken we als aanvulling van het begeleidingteam specifiek naar een vrouw. Scoutingervaring is niet vereist, wel gevoel voor verantwoordelijkheid, enthousiasme en humor.

Vacature Groepsbegeleider
Scouting Phoenix Tiel is een vereniging met circa 150 leden en vrijwilligers. Het groepsbestuur bestaat naast de voorzitter uit nog 5 bestuursleden. Momenteel hebben we geen groepsbegeleider. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe enthousiaste en daadkrachtige groepsbegeleider. Ben jij de spin in het web die we zoeken en wil je de link leggen tussen het bestuur en het kader? Dan zoeken wij jou!

Scoutingervaring is niet vereist, wel visie, enthousiasme en bij voorkeur ervaring met het aansturen van een team.